October 24, 2021

Tânăr dat dispărut de prieteni, găsit după 6 ore, la un amic în Ion Creangă

Un tânăr de 20 de ani, din Icușești, a fost identificat de polițiști după aproximativ 6 ore de căutări, pe raza localității Ion Creangă, după ce prietenii au alertat autoritățile, semnalând dispariția acestuia.

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 04.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au fost sesizați prin SNUAU 112, despre faptul că un tânăr de 20 ani,  din localitatea Icușești a dispărut, în timp ce se afla la un grătar împreună cu mai multe persoane, pe malul râului Siret, din localitatea  Ion Creangă.

Ţinând cont de pericolul iminent în care se afla tânărul, datorat debitul crescut al răului Siret și a condițiilor meteorologice nefavorabile, s-a acţionat cu operativitate pentru localizarea și identificarea acestuia.

A fost suplimentat dispozitivul de căutare format din  polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale însoțiți de un câine de căutare, pompieri din cadrul Detașamentului Roman și voluntari.

După aproximativ 6 ore de căutări, tânărul a fost identificat de polițiști într-o locuință de pe raza localității Ion Creangă.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.