June 16, 2021

Tânăr de 23 de ani, accidentat mortal în timp ce se deplasa pe partea carosabilă

Un grav accident de circulație s-a petrecut ieri, 28 octombrie, pe raza localității Păstrăveni. În urma acestuia, o persoană și-a pierdut viața.

“La data de 28 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 155 I, soldat cu decesul unei persoane. Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat de 42 de ani, din Grumăzești, conducea un autoturism pe DJ 155 I, în localitatea Păstrăveni, a surprins și accidentat un tânăr de 23 de ani, din Tupilați, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă.” Echipajul medical ajuns la locul accidentului nu a putut face altcevfa decât să constate decesul tânărului.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au testat conducătorul auto cu aparatul etilotest iar rezultatul a fost negativ. Aceștia continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.