Dental Alliance

Tânăr din Iași reținut de polițiștii romașcani pentru violență și amenințare

0
YRY Residence

La data de 30 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către o tânără, de 18 ani, din Roman, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.
Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool, un tânăr, de 20 de ani, din județul Iași, ar fi exercitat acte de violența asupra concubinei sale și a fiicei acestora, în vârstă de un an, în timp ce se aflau în incinta locuinței. De asemenea, cel în cauză i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.
La scurt timp, cel în cauză a fost depistat și condus la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea audierii.
În aceste condiții, existând o stare de temere și un risc asupra vieții și integrității victimelor, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva acestuia.
În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și amenințare.
Astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.
Sursa: IPJ Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap