Dental Alliance
December 9, 2023

Tânăr dispărut de pe 6 februarie, căutat de familie. Dacă îl vedeți, anunțați Poliția

1
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 8 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat, de 67 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, fiul său PRISECARU ȘTEFAN în vârstă de 23 ani, din Roman, a părăsit în mod voluntar domiciliul la data de 6 februarie a.c, și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălţime – 1. 80 m, greutate – 70 de kilograme, păr brunet, creț, lungime medie, ten măsliniu, ochi căprui. La ochiul stâng acesta prezintă o pleoapă ce stă parțial închisă.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu o geacă de iarnă, de culoare negru cu albastru, și pantaloni tip jeans de culoare albastru. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “Tânăr dispărut de pe 6 februarie, căutat de familie. Dacă îl vedeți, anunțați Poliția

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap