Dental Alliance
March 29, 2023

Tânăr nemțean, cu permis fals, oprit de polițiști în trafic

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au depistat, pe Drumul Național 15 , în localitatea Dumbrava Roșie, un tânăr, de 29 de ani, din Roznov, care conducea un autoturism, cu 103 de km/h, pe un sector de drum cu limită inferioară acesteia.

Fiindu-i solicitate pentru control documentele personale și ale autoturismului, tânărul ar fi înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de autoritățile din Marea Britanie. Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea lui, polițiștii au efectuat verificări și au stabilit faptul că permisul de conducere este fals. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea  unui vehicul fără permis de conducere, instigare la fals material în înscrisuri și uz de fals.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap