April 17, 2021

Tânără din Neamț dispărută

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei DRĂGHICEANU PETRONELA-MARIA, de 14 ani, dispărută la data de 9 martie 2021.

La data de 9 martie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați de către o femeie de 31 de ani, din Dragomirești, despre faptul că fiica sa DRĂGHICEANU PETRONELA-MARIA, de 14 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime – 1,55 m, greutate – 45-50 de kilograme, păr șaten, drept, ochi căprui, constituţie astenică.

La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu un hanorac cu glugă roșu, pantaloni tip jeans albaștri, palton bleumarin, fiind încălțată cu adidași maro.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Dragomirești, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.