Dental Alliance
March 5, 2024

Tânăra Scriitoare Romașcană Alessia-Maria Șuhania, Premiată la Concursul Național “Cezar Petrescu”, la Cotroceni

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Palatul Cotroceni, București – O altă stea strălucitoare s-a ridicat în lumea literară românească, iar aceasta poartă numele de Alessia-Maria Șuhania, elevă în clasa a XI-a F la

Colegiul National “Roman-Voda” .
La prestigiosul Concurs Național de Creație Literară “Cezar Petrescu”, organizat cu fast de Uniunea Scriitorilor din România, tânăra și talentata scriitoare a obținut un loc de onoare – Premiul al II-lea.

Recunoaștere la Cel Mai Înalt Nivel

Festivitatea de premiere a avut loc astăzi, 29 noiembrie 2023, la Palatul Cotroceni, oferind un cadru solemn și impunător pentru a celebra excelența în creația literară. Timp de câteva ore, Palatul a fost îmbrăcat în emoții și aplauze pentru tinerii talente care au demonstrat că pasiunea pentru literatură nu are limite.

Profesorul Îndrumător, O Prezență Esențială

În drumul său către succes, Alessia-Maria Șuhania a avut alături o prezență esențială, și anume profesoara Zăloagă Ana-Maria, îndrumătorul său în lumea fascinantă a literaturii. Profesoarea a ghidat-o pe tânără scriitoare, încurajând creativitatea și originalitatea în fiecare cuvânt scris.

Un Drum Pline de Pasiune și Dedicație

Alessia-Maria Șuhania a arătat că literatura nu este doar cuvinte pe hârtie, ci o călătorie emoționantă a sufletului. Cu pasiune și dedicație, ea a transformat ideile în cuvinte, iar cuvintele în povești care au captivat juriul concursului național.

FELICITĂRI! ✨

Această reușită este un semn al talentului său și o inspirație pentru toți cei ce visează să împărtășească povești prin cuvinte. Felicitări din inimă, Alessia-Maria! 🌟

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.