Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Târgul de carte Libris aduce cultură și literatură în inima Neamțului, la Roman

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În perioada 19-21 octombrie 2023, orașul Roman din județul Neamț se va transforma într-un veritabil paradis literar, găzduind un eveniment cultural deosebit – Târgul de carte Libris. Această manifestare, organizată anual, adună pasionații de lectură și promovează literatura într-o manieră inedită.

Târgul de carte Libris oferă o platformă pentru iubitorii de literatură de toate vârstele să descopere opere de excepție, să participe la conferințe interesante, expoziții captivante, lansări de carte, recitaluri de poezie și concerte de muzică. Este o oportunitate unică pentru vizitatori de a intra în contact cu scriitori consacrați și de a explora bogăția creației literare din țara noastră.

Printre invitații speciali care vor lua parte la acest eveniment se numără nume sonore ale literaturii române contemporane, precum Alexandru Mironov, Lucian Strochi, Cristian Livescu, Vianu Mureșan, Dumitru Brăneanu, Dr. Dan-Gabriel Arvătescu, Culiță-Ioan Ușurelu și Pr. Cornel Paiu. Acești autori vor fi prezenți la târg pentru a discuta cu cititorii, a semna cărți și a oferi insight-uri prețioase despre procesul de creație literară.

Evenimentul promite să ofere o experiență culturală bogată, cu numeroase cărți disponibile pentru achiziționare, de la volume de poezie și ficțiune, la lucrări științifice și cărți pentru copii. De asemenea, expozițiile și prelegerile vor acoperi o gamă largă de subiecte, de la istorie și filosofie până la tehnologie și artă.

Târgul de carte Libris este destinat nu doar pasionaților de lectură, ci și întregii comunități care dorește să-și îmbogățească cunoștințele și să se bucure de frumusețea cuvintelor scrise. Cu o listă impresionantă de invitați și o gamă variată de evenimente culturale, această manifestare se anunță a fi una memorabilă pentru toți participanții.

Vă așteptăm cu drag la Târgul de carte Libris din Roman, Neamț, între 19 și 21 octombrie 2023, pentru a vă bucura de cultura și literatura românească la cel mai înalt nivel.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.