Dental Alliance
November 28, 2023

Tentativă de furt în Nisiporești: Un bărbat de 30 de ani reținut pentru 24 de ore Data:

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Data: 19 mai a.c., ora 20:30

Locație: Nisiporești, județul Neamț

În seara zilei de 19 mai, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au primit un apel de urgență la numărul 112. Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Nisiporești a raportat că a fost victima unei tentative de furt.

După efectuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit că în noaptea de 18 spre 19 mai, un bărbat de 30 de ani, tot din Nisiporești, a pătruns în curtea persoanei vătămate. Acesta ar fi forțat două uși de acces și o fereastră, având intenția de a sustrage bunuri.

Pe baza probatoriului adunat în urma investigațiilor, la data de 24 mai, bărbatul în vârstă de 30 de ani a fost reținut de către polițiști pentru o perioadă de 24 de ore. Acesta este acuzat de comiterea infracțiunii de tentativă de furt.

La data de 25 mai, individul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de a se lua o măsură preventivă împotriva sa. Detaliile privind natura măsurii preventive nu au fost furnizate în comunicatul de presă.

Poliția continuă investigațiile pentru a aduna toate probele necesare și pentru a asigura respectarea legii în acest caz de tentativă de furt din Nisiporești.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap