Dental Alliance
November 27, 2022

Teribil accident astă noapte. Au fost anunțate 9 victime, dintre care două decedate. A fost activat planul roșu

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară între localitatea Popeni și orașul Murgeni, județul Vaslui. Din primele date, în urma evenimentului au rezultat nouă victime, dintre care două decedate și două în stare gravă.

Potrivit ISU Vaslui, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al Județului Vaslui intervine cu forțe și mijloace specifice, pentru descarcerare, deblocare, evaluare și acordare de îngrijiri medicale și transport la unități medicale specializate, pentru victimele unui accident rutier produs pe DN 24A, în localitatea Popeni, comuna Zorleni (ieșirea spre Murgeni).

popeni vaslui accident3

UPDATE ora 21.30: Teribil accident în localitatea Popeni, județul Vaslui: Starea victimelor:

La fața locului s-au deplasat 1 autospecială pentru descarcerare, 2 autospeciale de stingere echipate cu module pentru descarcerare, 2 autospeciale de intervenție și comandă, 5 ambulanțe SMURD și 4 ambulanțe aparținând SAJ Vaslui.

Primele echipaje medicale ajunse la fața locului au găsit 2 persoane decedate, 2 victime rănite grav și 5 victime conștiente cu poli-traumatisme. Alte 2 persoane sunt afara oricărui pericol, fără probleme medicale.

Medicii, asistenții și pompierii paramedici acționează pentru acordarea de asistență medicală de urgență la locul accidentului. În funcție de starea acestora, victimele vor fi transportate la unități medicale de specialitate.

UPDATE 1: Teribil accident în localitatea Popeni, județul Vaslui: Detalii despre accident

popeni vaslui accident2

Din primele informații, în accident au implicate un autocamion, un autoturism și un mijloc de transport cu tracțiune animală (căruță). În cele trei mijloace de transport se aflau noua persoane.

Din primele date, două persoane au decedat, două persoane sunt în stare critică și alte cinci persoane au fost rănite.

A fost activat planul roșu.

popeni vaslui accident1

S-a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, cinci ambulanțe SMURD (o ambulanță TIM și patru ambulanțe EPA) și patru ambulanțe aparținând SAJ Vaslui (trei ambulanțe tip B și o ambulanță tip C).

Stire in actualizare

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.