Dental Alliance
April 14, 2024

Tinerii Șahiști de la CSM Roman Brilianți la Turneul Internațional de Șah “Cupa Orașului Bicaz”

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Bicaz, România – În cadrul celei de-a XV-a ediții a Turneului Internațional de Șah “Cupa Orașului Bicaz”, spiritul competitiv a fost la înălțime, iar tinerii șahiști de la CSM Roman au demonstrat o performanță remarcabilă, făcând față provocărilor cu brio și determinare.

Cu peste 150 de participanți, competiția a fost un adevărat test de abilități și tenacitate pentru jucătorii implicați. Cu toate acestea, tinerii șahiști de la CSM Roman s-au evidențiat prin performanța lor și pasiunea pentru acest sport cerebral.

La categoria ELO 1600, Stan Dante – Alexandru, în vârstă de doar 10 ani, a reușit să obțină un impresionant loc 2, demonstrând nu numai abilități deosebite în joc, dar și o maturitate și înțelegere remarcabile a strategiilor șahului.

De asemenea, Vieriu Ianis – Andrei, în vârstă de 8 ani, a arătat o creștere formidabilă, clasându-se pe locul 4 la categoria ELO 1100. Performanța sa în cadrul competiției nu poate decât să prevestească o viitoare ascensiune spectaculoasă în lumea șahului.

Alături de aceștia, Mărtici Teodor, Ayline și Yasmine Țugui au confirmat că pasiunea și dedicarea pot duce la rezultate impresionante și la o dezvoltare continuă în acest domeniu.

Eforturile și realizările acestor tineri talente nu ar fi fost posibile fără ghidarea și inspirația oferite de antrenorul lor, Gânju Mihai – Ionuț. Echipa CSM Roman îi mulțumește pentru implicare și sprijinul constant în pregătirea lor.

Cu mândrie, felicităm întreaga echipă și îi încurajăm să continue să inspire și să excelațe în lumea fascinantă a șahului. Performanța lor este o sursă de inspirație pentru tinerii șahiști din întreaga țară, iar drumul lor către excelență este unul demn de urmat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.