PSD Roman

September 25, 2020

Titi Holban: “Mulțumim din inimă președintelui – Fiecare consilier PSD a votat cum i-a dictat conștiința”

Multumim din inima presedintelui ca aflam din presa……Trist dar adevarat !…….Fiecare consilier PSD a votat cum i-a dictat constiinta……Nu ne-am consultat intre noi…..nefiind nici timpul necesar.

Titi Holban

Consilier Local, Roman

În calitate de președinte al organizației PSD Roman, cu referire la situația creată în ședința Consiliului Local Roman din data de 26.06.2020 privitoare la situația de incompatibilitate a primarului municipiului Roman, Lucian Micu, doresc să subliniez că reprezentanții locali ai organizației PSD Roman au votat, fără a consulta în prealabil conducerea, pentru menținerea în funcție a acestuia, ignorând în totalitate hotărârea judecătorească dată de Înalta Curte de Casație și Justiție. 

 

             În urma discuțiilor avute personal cu fiecare dintre dânșii și a analizei declarațiilor date de aceștia, voi propune Biroului Executiv al organizației PSD Roman, în conformitate cu statutul partidului, suspendarea lor din calitatea de membru de partid. 

             Totodată, voi propune Biroului Executiv ca reprezentanții noștri în Consiliul Local să nu mai participe la sedințe ordinare sau extraordinare începând din acest moment, cât timp la conducerea Primăriei Roman se află un primar incompatibil, urmând ulterior să ne reevaluăm poziția după ce Hotărârea Înaltei Curți de Casație și Justiție va fi pusă în aplicare. 

     “Încălcarea acestei decizii de către consilierii locali ai organizației PSD Roman, va atrage conform statutului, excluderea acestora din partid.”

PNL Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.