Dental Alliance
April 2, 2023

Tombolă: Iubește să zâmbești: Dental Alliance susține sănătatea orală

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Pentru a încuraja o sănătate orală de calitate, Clinica Dental Alliance organizează o tombolă pentru toti cei care beneficiază de servicii stomatologice la clinică, în luna martie.
Publicată pe pagina oficială de Facebook a Clinicii Dental Alliance, această tombolă are ca premiu o periuță de dinți electrică Philips. Fiecare pacient al clinicii care a beneficiat de tratamente stomatologice în perioada  01-31 martie 2023, trebuie să completeze un bilet cu numele și câteva de date de contact, de exemplu numărul de telefon. Mai departe, trebuie să așteptați, cu sufletul la gură, apelul telefonic al reprezentanților Clinicii Dental Alliance, prin care să fiți anunțat/ă că ați câștigat acest premiu.
Extragerea va fi pe data de 31 martie 2023 ora 17:00. Fiți la curent cu desfășurarea acestei tombole, la dând CLICK AICI.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap