Dental Alliance

Tragedie – Accident cumplit la Strunga: microbuz înmatriculat în Neamț plin cu oameni, doi morți, opt răniți

0
YRY Residence

Un accident mortal a avut loc pe raza localității Strunga în jurul orei 18:18. Doi tineri au murit după ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de un autoturism.  Traficul este oprit pe ambele sensuri de mers.

UPDATE: În accident au fost implicate două autoturisme: un microbuz de transport de persoane, înmatriculat în Neamț, și un autoturism al Mamma Mia, cu numere de București. Ambii morți sunt din mașina marca Skoda, un bărbat de 29 de ani și o femeie de 28 de ani. Martorii de la fața locului spun că mașina Skoda se îndrepta spre Iași, iar microbuzul circula în direcția opusă. Autoturismul Skoda s-ar fi băgat în depășire, cu viteză mare și s-a ciocnit de microbuzul care circula din direcția opusă. În jurul orei 19:50 traficul a fost deschis pe ambele sensuri, iar la fața locului au rămas polițiștii. Cele două trupuri neînsuflețite au rămas pe marginea drumului. Se așteaptă o mașină pentru a fi transportate la morgă, în Iași. Carosabilul era umed din cauza ploilor din ultimele ore. 

Ajunși la locul evenimentului echipele de intervenție au constatat decesul ocupanților din autoturism, bărbat 29 ani, femeie, 28 ani.

Victimele din microbuz, bărbați, cu vârste între 22 și 53 ani au fost asistați medical de echipajele medicale sosite la locul intervenției

Șoferul microbuzului refuza transportul la spital.
Celelalte victime vor fi transportate la spital.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări cu piovire la producerea accidentului.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap