Dental Alliance
February 21, 2024

Tragedie în Neamț: Un Autoturism Răsturnat în Accidentul DJ 155P, Cu Trei Victime și Un Tânăr de 17 Ani Decedat

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Războieni, județul Neamț – O tragedie cutremură localitatea Războieni astăzi, după ce un grav accident de circulație a avut loc pe DJ 155P, lăsând trei persoane rănite și un tânăr în vârstă de 17 ani decedat. Autoritățile sunt acum în mijlocul cercetărilor pentru a stabili circumstanțele precise ale acestui accident devastator.

Evenimentul tragic s-a produs în jurul orei 14.00, când un autoturism a fost implicat într-un accident grav pe DJ 155P în apropiere de localitatea Războieni. Potrivit primelor informații obținute de la locul incidentului, autoturismul a fost implicat într-un răsturnare violentă, rezultând trei victime.

Din nefericire, unul dintre pasagerii autoturismului era un tânăr în vârstă de 17 ani, al cărui deces a fost declarat la fața locului de către personalul medical. Ceilalți doi pasageri, ale căror identități nu au fost dezvăluite până în prezent, au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Echipele de intervenție au lucrat rapid la fața locului pentru a gestiona situația și pentru a-i ajuta pe supraviețuitori. Poliția a izolat zona și a inițiat cercetările pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului. De asemenea, se efectuează teste pentru a determina dacă alcoolul sau alte substanțe au fost implicate în producerea tragediei.

 

Vom reveni cu informații complete pe măsură ce ancheta continuă și se obțin mai multe detalii despre acest tragic accident de circulație.

” La ora 13:38, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Razboieni.
La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Războieni (o autospecială de stingere), Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD – TIM și EPA) și SAJ (o ambulanță).
Un autoturism în care se aflau trei persoane a părăsit partea carosabilă a lovit un copac după care s-a răsturnat.
Până la sosirea forțelor de intervenție două persoane s-au autoevacuat.
Ajunse la locul indicat, forțele de intervenție au găsit o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor de descarcerare s-a acționat pentru scoaterea victimei prinsă sub autoturism. Din păcate tânărul de 17 ani prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Doi tineri de 19 și 22 de ani au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD, ulterior unul dintre ei fiind transportat la UPU Piatra Neamț.
Două femei de 47 și 49 de ani care au suferit atacuri de panică au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la UPU Piatra Neamț.
De asemenea au fost asigurate măsurile de prevenire și stingere a incendiilor prin deconectarea bornelor.”

ISU NEAMT

Foto ilustrativ

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.