Dental Alliance
August 10, 2022

Trei copii s-au crezut haiduci și au tâlhărit un bătrân, în marginea pădurii

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

La data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Ştefan cel Mare au fost sesizați de către un bărbat din Dragomirești, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

În baza activităților investigative desfășurate și a semnalmentelor furnizate de persoana vătămată, s-a reușit depistarea în scurt timp a persoanelor bănuite de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în timp ce bărbatul în cauză, în vârstă de 65 de ani, se deplasa pe o cărare aflată în apropierea unei păduri din localitatea Dragomirești, a fost acostat de trei minori, cu vârste cuprinse între 13 și 17 ani, toți din Dragomirești.

În acel moment, minorul de 17 ani, l-ar fi pus la pământ și l-ar fi imobilizat, iar ceilalți doi i-ar fi sustras o sumă de bani dintr-un buzunar de la pantaloni, după care au părăsit locul faptei.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul poliției, iar în baza probatoriului administrat, minorul de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

La data de 26 iulie a.c., cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Piatra Neamț, față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.