June 14, 2021

Trei tineri, prinși în flagrant după ce au introdus în țară un colet cu droguri

Trei tineri bănuiţi că ar fi introdus în ţară un colet conţinând droguri de risc au fost reţinuţi după ce au fost surprinşi în flagrant delict, se arată într-un comunicat transmis, vineri, de IGPR.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Galaţi au surprins, joi, în flagrant delict trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, care ar fi introdus în ţară un colet conţinând aproximativ 600 de grame cannabis.

La flagrant, asupra unuia dintre tineri a fost găsit un grinder cu urme de materie vegetală, în care s-a pus în evidenţă tetrahidrocannabinol, substanţă psihotropă biosintetizată de plantă cannabis.

Din cercetări au reieşit indicii că cei trei ar fi organizat introducerea ilegală în ţară, pe cale rutieră, a unui colet expediat din Spania, conţinând aproximativ 600 de grame cannabis.

După preluarea coletului, folosind un fişier foto ce reprezenta o carte de identitate cu datele de identificare ale altei persoane, dar cu fotografia unuia dintre ei, ar fi deţinut şi transportat, fără drept, cantitatea de droguri în cauză, în scopul valorificării ulterioare, în municipiul Galaţi.

Persoanele în cauză au fost reţinute, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.