Dental Alliance
April 13, 2024

Trenulețul lui Moș Crăciun, pentru prima dată la Roman!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Așa cum am promis, în această iarnă ne vom bucura de diverse activități și evenimente inedite. Pentru prima dată la Roman, va circula „Trenulețul lui Moș Crăciun”, iar cei mici vor putea vorbi personal cu Moșul, aducându-i desene și scrisori, dezvăluind dorințele în timp ce primesc cadouri.
Trenulețul va fi disponibil pentru plimbări timp de 3 zile, în perioada 12 – 14 decembrie, în intervalul orar 12:00 – 19:00. Durata unei călătorii va fi de aproximativ 25 – 30 de minute, cu îmbarcare/debarcare și fotografiere cu Moșul. Stația de plecare, de unde se vor putea cumpăra biletele, va fi în fața Casei de Cultură, iar traseul va fi din stație, spre Hotel Roman, strada Mihai Viteazul și retur.
Pentru a evita aglomerația, se poate recurge la REZERVAREA ONLINE pe www.tusnad.bookonline.ro, iar aici vor fi indicate și locurile libere în timp real. Trenulețul este cel din imagine, cu două vagoane, fiecare cu o capacitate de 32 de persoane, o lungime de 20 metri și va circula cu o viteză maximă admisă de 25 km/h.
Sper ca prezența lui Moș Crăciun pe străzile din Roman, să facă fericiți cât mai mulți copii din municipiul nostru!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.