Dental Alliance
November 28, 2023

ULTIMA ORĂ. România, între caniculă și vijelii. Cod galben de ploi și vijelii în 13 județe

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

ANM a emis sâmbătă o avertizare meteo Cod galben de instabilitate atmosferică, ploi și vânt cu rafale de 60 – 70 km/h, valabilă între orele 14.00 – 22.00, pentru București și 13 județe. În sud și sud-est disconfortul termic se menține ridicat.

În Muntenia, sudul Moldovei și Dobrogea continentală vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta local prin intensificări ale vântului, vijelii (viteze la rafală de peste 60…70 km/h), descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torenţial și izolat grindină.

Cantitățile de apă vor depăși pe alocuri 25…35 l/mp.

 

ULTIMA ORĂ. România, între caniculă și vijelii. Cod galben de ploi și vijelii în București și 13 județe: zonele vizate

 

Avertizarea meteo Cod galben vizează Bucureștiul și județele Argeș, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Prahova, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea și Galați.

În regiunile sudice și sud-estice, disconfortul termic se va menține ridicat, iar indicele de temperatură-umezeală (ITU) va depăși local pragul critic de 80 de unități. MEDIAFAX

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap