Dental Alliance
October 2, 2023

Umbrărescu VINDE către Bechtel? Informațiile lansate pe piață spun că DA!

1
YRY Residence

Restaurant Portofino

Băcăuanul Dorinel Umbrărescu, proprietarul mai multor companii de construcții, intenționează să își vândă afacerile către americanii de la Bechtel. Surse apropiate negocierii au declarat pentru Puterea.ro că afacerile lui Umbrărescu sunt în acest moment auditate la Deloitte.

Omul de afaceri român este unul dintre cei mai importanți constructori de autostrăzi și drumuri expres din țară. El a executat și are în execuție în jur de 400 de kilometri de șosea rapidă, iar totalul contractelor sale se ridică la 23,1 miliarde de lei, notează și bacău.net

Proiectele sale sunt două tronsoane de pe Autostrada Transilvania – A3, care totalizează 42,2 kilometri, două loturi, 2 și 4, de pe Centura Capitalei, Nord, în profil de autostradă, în jur de 23,5 kilometri, două tronsoane care totalizează 63 de kilometri de pe drumul expres Craiova-Pitești, zis și ”autostrada Ford”, ciotul de 9,1 kilometri dintr Margina și Holdea, de pe A1, o lucrare foarte complexă, și mai multe porțiuni de pe Autostrada Moldovei, care însumează 255 de kilometri.

Deocamdată, Dorinel Umbrărescu nu a putut fi contactat și nici nu a dat vreo declarație în acest sens. Vom reveni cu amănunte, pe măsură ce acestea vor apărea.

Citește toată știrea

Pe twitter, comentariile au început să apară: ”Când chiar credeam că se construiește și în Moldova autostradă, apare știrea asta”, a scris un utilizator. (Sursa foto ziaruldebacau.ro)

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “Umbrărescu VINDE către Bechtel? Informațiile lansate pe piață spun că DA!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap