Dental Alliance
December 9, 2023

Un autocar cu peste 30 de persoane s-a răsturnat pe E85. Trafic blocat

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un accident deosebit de grav s-a produs, luni după-amiază, în județul Buzău. Din primele informații, un autocar cu 32 de persoane s-a răsturnat pe E85, traficul fiind blocat între Râmnicu Sărat și Focșani. S-a format o coloană uriașă de mașini. Potrivit autorităților, autocarul ar fi încercat să evite coliziunea cu o altă mașină. La fața locului sunt foarte multe autospeciale SAJ și SMURD. Șoferul este încarcerat și în stare gravă.

Accident pe E85, între Râmnicu Sărat și Focșani

ISU Buzău transmite că un autocar cu 32 de pesageri s-a răsturnat în localitatea Râmnic. Prima estimare a agenților rutieri indică 10 victime. Traficul rutier este blocat complet pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Râmnicu Sărat către Focșani. Autoritățile au activat imediat Planul Roșu de Intervenție.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a trimis în zonă cinci ambulanțe, două autospeciale de stingere, 1ATPVM , în timp ce SAJ Buzău a mobilizat opt ambulanțe. De asemenea, reprezentanții Drumuri Naționale au la fața locului un echipaj.

Știre in actualizare

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap