Un autocar plin cu petrecăreţi care veneau de la nuntă, a ajuns pe câmp, în Buzău. Mai multe victime
San Marco Roman

Un autocar plin cu petrecăreţi care veneau de la nuntă, a ajuns pe câmp, în Buzău. Mai multe victime

fereastra1

Un autocar plin cu petrecăreţi care veneau de la nuntă a ajuns pe câmp la Smeeni, în Buzău. Sunt mai multe victime, mai multe echipaje de salvatori ajungând la locul accidentului.

el puțin trei persoane au fost rănite, după ce autocarul în care se aflau a ieșit în decor pe DN 2C, la Albești (Smeeni). În zonă se circulă în condiții de ceață, vizibilitatea fiind sub 20 de metri.

Accidentul rutier în care a fost implicat autocarul plin cu nuntași s-a produs pe drumul național 2C, care leagă Buzăul de Slobozia. În jurul orei 07:00, maşina înainta cu greu prin ceața densă, în momentul în care, ajuns într-o curbă de pe raza localității Albești, a părăsit carosabilul, oprindu-se pe câmp, scrie Reporter Buzoian.
 
Ieşirea în decor a dus la rănirea a cel puțin trei pasageri. Oamenii au sunat disperați la 112, numeroase echipaje de ambulanță și SMURD pornind spre locul accidentului.

Șoferul a fost pus să sufle în fiolă, rezultatul alcooltestului fiind zero. Cel mai probabil, din cauza ceții dense, șoferul nu a mai nimerit drumul la intrarea în curbă, părăsind șoseaua.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.