Suplimente Alimentare Imunyze

Un autoturism a luat foc, după ce a intrat violent într-un stâlp, pe o stradă din Piatra Neamț

Acoperisul1

Condor Resort

Un accident rutier care se putea transforma într-o tragedie s-a produs, marți noaptea, pe o stradă din Piatra Neamț. Un autoturism  a luat foc, după ce șoferul a pierdut controlul și a intrat violent cu mașina într-un stâlp. Șoferul consumase alcool.

Potrivit IPJ Neamț, accidentul a avut loc marți spre miercuri, puțin după miezul nopții, pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu din Piatra Neamț.

neamt 2

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat de 34 de ani din Piatra Neamț, conducea un autoturism pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp.

Imediat după impact autoturismul a luat foc, șoferul fiind blocat în interior.

Doi polițiști care se aflau în zonă au scos rapid șoferul din autoturism și au stins incendiul, până la sosirea pompierilor.

neamt 1

Potrivit sursei citate, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul inducând o concentrație de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.