Oana Bulai

December 1, 2020

Un bărbat a început să-și transmită live pe Facebook sinuciderea, când au apărut polițiștii

Un bărbat din Bârlad a început să-și transmită live pe Facebook sinuciderea, când au apărut polițiștii și l-au salvat. Un prieten din București a sunat disperat la 112.

  • Bărbatul de 31 de ani era în podul casei, familia credea că e prin curte, liniștit.
  • Un prieten din București care a văzut totul pe Facebook a sunat la 112.

Un bărbat de 31 de ani din Bârlad a fost salvat în ultima clipă din ștreang, după ce un prieten din București a alertat politia la 112. Bârlădeanul care vroia să se sinucidă i s-a destăinuit pe Facebook prietenului din Capială că vrea să își ia viața, i-a trimis o fotografie și a început apoi un live în care transmitea gestul sinugiaș, scrie Vremea Nouă.

Imediat, prietenul a sunat la 112 și o echipă operativă a plecat spre locuința bărbatului. A fost anuntat si SAJ Vaslui, iar o ambulanțã cu un asistent medical prezent în substația Bârlad au alergat la fata locului. Aici au gãsit familia tânãrului, liniștitã, fãrã sã stie ce plãnuia acesta. Oamenii au spus polițiștilor cã bãrbatul este bine, cã era mai înainte prin curte și cã nu a dat niciun semn cã ar avea vreo intenție să își ia viața.

La insistențele polițiștilor, rudele au plecat să-l caute prin casă și l-au găsit în pod, chiar când se atârnase de o grindă. Nu intrase încã în stop cardio-respirator, dar dădea semne de sufocare. A fost dat jos din ștreang de asistentul de pe ambulanțã, care a început manevrele de resuscitare, chemând și ambulanță cu medic.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.