Dental Alliance
October 2, 2023

Un constructor din județul Neamț a contestat licitațiile pentru Autostrada A7

1
YRY Residence

Restaurant Portofino

Compania Danlin XXL a depus contestație după ce grupul UMB a fost desemnat câștigător pe loturile 1 și 2 din Autostrada Bacău – Pașcani. Același constructor din județul Neamț a contestat și licitația pentru lotul 3 din Autostrada Ploiești – Buzău. Astfel, se lungește procesul de semnare a contractelor pentru ultimele loturi din Autostrada Moldovei (A7), informează Economica.net.

Contestațiile asocierii Danlin XXL – Intertranscom Impex au apărut miercuri, 4 ianuarie, pe site-ul Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC).Pe 23 decembrie 2022, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 2, Trifeşti (județul Neamţ) – Gherăeşti (județul Neamţ) din autostrada Bacău – Pașcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire.

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 1,277 miliarde de lei fără TVA.

Durata de execuție a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR. Lungimea acestui lot este de 18,99 km.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “Un constructor din județul Neamț a contestat licitațiile pentru Autostrada A7

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap