Dental Alliance

June 21, 2024

Un cunoscut DJ din Roman s-a aruncat de la etajul IV al apartamentului în care locuia

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Un DJ cunoscut în zona Neamțului, cu activitate în Roman, localitățile limitrofe și municipiul Iași, a fost internat în Secția ATI a Spitalului Municipal de Urgență Roman, în urma unei tentative de sinucidere. Potrivit medicilor, prognosticul său este rezervat.

În cursul zilei de joi, 22 iunie, tânărul DJ s-a aruncat de la etajul IV al apartamentului în care locuia, provocându-și un politraumatism prin cădere de la înălțime. Purtătorul de cuvânt al spitalului, Andreea Trifan, a declarat că starea pacientului este destul de gravă.

Diagnosticul stabilit la internare a inclus un traumatism cranio-cerebral închis, cu hematoame subdurale frontal stânga, contuzii hemoragice multiple frontale bilateral, contuzie hemoragică temporal stânga și temporal profund drept. Pacientul a prezentat, de asemenea, condensare pulmonară postero-bazală dreaptă, disfuncție hepatică severă, fractură la piciorul stâng și fractură cominutivă a unui corp vertebral.

DJ-ul este absolvent al Liceului Industrial “Vasile Sav” din Roman și a urmat și Facultatea de Științe Economice a Universității “Dimitrie Cantemir” din Iași. El a lucrat ca specialist în sunet, lumini și fum în mai multe cluburi din Iași și Roman, fiind solicitat pentru numeroase evenimente private și publice.

Situația este una gravă, iar prognosticul acestui DJ cunoscut din zona Neamțului rămâne rezervat, în așteptarea evoluției stării sale de sănătate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.