Dental Alliance
April 19, 2024

Un preot mort, mai mulți răniți și trei mașini accidentate în comuna Gâdinți

1
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În această seară, la ora 19:49, prin apel la 112 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Gâdinți.
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare grea și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ Roman.


Evenimentul rutier s-a produs pe DJ 207 D între un autoturism și o autoplatformă ce transporta o autoutilitară, în care se aflau cinci persoane.
La sosirea forțelor de intervenție patru persoane erau evacuate, iar o persoană era încarcerată în autoturism. Trei persoane,  doi bărbați și o femeie, au fost preluate și transportate la CPU Roman de echipajele SAJ și SMURD.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea unui bărbat,  pasager în autoturism. Din păcate, bărbatul nu  prezenta semne vitale.
Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Cu doar două zile în urmă a avut loc o acțiune preventiv-informativă, desfășurată de Biroul Rutier Roman și polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă în scopul prevenirii evenimentelor rutiere.

 

1 thought on “Un preot mort, mai mulți răniți și trei mașini accidentate în comuna Gâdinți

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.