Dental Alliance
February 21, 2024

Un român s-a îmbogățit la loteria de Crăciun din Spania. Câți bani a câștigat

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Bucurie uriașă pentru un român stabilit în afara țării. Bărbatul a reușit să dea lovitura, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. După ani mulți în care și-a încercat norocul la loterie, omul a obţinut, în sfârşit, premiul cel mare în Spania. Românului i-au intrat în conturi nu mai puțin de 400.000 de euro.

Norocul a dat peste un român din Spania. A câștigat premiul cel mare la loteria de Crăciun

Înaintea sărbătorilor de iarnă, un român din Spania a primit o veste senzațională. Acesta a aflat că a câștigat premiul cel mare la loteria de Crăciun din Spania.

Numele său este Vasile și lucrează ca șofer de camion. Omul este stabilit de multă vreme în Roquetas de Mar, regiunea Andaluzia, și norocul a venit peste el când se aștepta mai puțin.

Ani la rând, bărbatul a cumpărat bilete, dar fără niciun rezultat. Românul nu și-a pierdut, însă, speranța că într-o zi va deveni bogat și iată că visul său a devenit realitate.

„Sunt foarte fericit, dar nu pot să sărbătoresc așa cum merită, trebuie să fiu calm”, a povestit Vasile care a suferit un infarct în urmă cu două luni în timp ce conducea camionul, potrivit celor de la Ziarul Românesc.

Norocosul câștigător a pus mâna pe 400.000 de euro, bani cu care își poate cumpăra locuința mult visată. De când se știe, Vasile a stat numai în chirie, însă acum viața lui se va schimba complet.

 

El este cel mai norocos roman din Spania
El este cel mai norocos roman din Spania

Cel mai mare premiu din lume la loterie

Cel mai mare premiu din lume la loterie a fost câştigat în Statele Unite ale Americii. În luna noiembrie a acestui an, oficialii loteriei americane au anunțat că o persoană a nimerit toate numerele câștigătoare.

Astfel, omul a plecat acasă cu marele premiu de 2,04 miliarde de dolari. Biletul câștigător a fost vândut în California. Conform reprezentanților loteriei, șansele de a nimeri toate cele şase numere la extragere – 10, 33, 41, 47, 56 şi 10 – au fost de 1 la 292,2 milioane.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.