Un romașcan a fost prins cu 15 Kilograme de cocaină în Anglia

Un tânăr din Roman, a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru deținere de droguri în valoare  de 1,2 milioane de lire sterline, acestea fiind confiscate.

Pe 16 aprilie, Narcis Bogdan Stoica și-a înființat firma Veg Fruits Delivery LTD. A doua zi a fost prins cu 15 kilograme de cocaină în furgoneta cu care venea din Franța.

Judecătorii din Canterbury l-au condamnat la 6 ani de închisoare acum câteva zile, după ce inculpatul a pledat vinovat pentru tentativa de a importa droguri din Clasa A în Anglia cu o valoare estimată de 1.2 milioane lire.

Un reprezentant al autorității NCA (National Crime Agency), Martin Grace, a declarat: „Acest individ a crezut că își poate ascunde activitatea ilegală în spatele unei afaceri legitime. Dacă nu ar fi fost prins, cocaina ar fi fost distribuită în UK, unde drogurile din clasa A alimentează traficul de persoane și violența. Colaborarea cu autoritățile de la vamă ne-a permis să oprim activitatea ilegală.”

Ministrul Chris Philp s-a declarat mulțumit de intervenția autorităților care a prevenit importul de cocaină în valoare de peste 1 milion de lire pe străzile din UK, iar inculpatul a fost dat pe mâna justiției.„Drogurile alimentează activitățile criminale, violența și traficul de persoane. Din acest motiv, ne străduim să împiedicăm ca aceste substanțe interzise să ajungă în comunități. ”, a mai spus ministrul.

Sursa: NCA (National Crime Agency)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.