Dental Alliance
November 29, 2023

Un romașcan din Italia ucis cu sânge rece de un african. Un copil de 9 ani a rămas fără tată

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Adrian Mihăeș, în vârstă de 45 de ani și originar din Roman, județul Neamț, dar care locuia în Italia de ceva timp, este bărbatul român ucis vineri, 29 iulie 2022, în locuința sa din localitatea Caselle Lurani, provincia Lodi din Lombardia.

Adrian Mihăeș, 45 de ani, găsit fără viață în locuința sa din Italia. Foto: Fanpage.it/Facebook

Din primele informații, relatate de ziarul Corriere della Sera, reiese că un tânăr originar din Africa de Nord, Ebrahim Hydara, în vârstă de numai 25 de ani, a fost arestat în cursul serii de ieri, acuzat că l-a ucis pe conaționalul nostru.

Potrivit sursei citate, Adrian locuia împreună cu tânărul african și un bărbat italian de 48 de ani într-un apartament situat pe via Borsellino 4 din Caselle Lurani.

În jurul orei 04:00 din dimineața zilei de ieri, vecinii celor trei bărbați au sunat la carabinieri și au semnalat că se aud țipete oribile din apartamentul în care românul nostru și ceilalți doi bărbați locuiau.

– Continuarea articolului după publicitate –

Sosiți la fața locului, carabinierii au fost întâmpinați la ușă de Davide Bresciani, italianul de 48 de ani care este totodată și proprietarul apartamentului. Acesta le-a spus militarilor că tocmai ce se trezise și că l-a văzut pe africanul de 25 de ani fugind în grabă pe o fereastră, fără încălțăminte în picioare și speriat.

Forțele de ordine au cerut imediat intervenția mai multor patrule în zonă, precum și a unui elicopter, care a fost folosit pentru a-l urmări pe bărbatul african.

După circa cinci ore de căutări, oamenii legii au reușit să-l depisteze din elicopter pe tânărul de 25 de ani într-o zonă din apropierea localității Caselle Lurani, fiind dus ulterior la cazarma carabinierilor, unde a fost interogat de procurorul Aurora Stasi.

Anchetatorii nu au reușit însă să scoată nicio vorbă de la el, motiv pentru care l-au reținut în arest până când vor finaliza investigațiile.

Mai multe detalii aici

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap