Dental Alliance

July 23, 2024

Un romașcan pe podium la Cupa Romaniei, la popice seniori

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Cupa României la popice seniori, desfășurată recent la Cluj Napoca, a fost un prilej excelent pentru echipa CFR Iași de a-și reconfirma valoarea și de a domina competiția prin câștigarea a patru medalii dintr-un total de douăsprezece. Performanțele remarcabile ale sportivilor din Iași au fost evidențiate de rezultate impresionante și recorduri personale.

Pricopi Romică a strălucit la categoria U 60, obținând medalia de aur cu un scor de 588 puncte doborâte (pd), stabilind astfel un record personal și obținând al doilea rezultat din competiție. Această performanță remarcabilă subliniază talentul și dedicarea sportivului.

Boată Bogdan, romanșcan, a contribuit la succesul echipei, câștigând medalia de bronz la aceeași categorie U 60 cu un scor de 566 pd. Rezultatele lui au demonstrat consistență și competitivitate în fața adversarilor puternici.

În competiția feminină, Antonesei Adriana a cucerit medalia de argint cu un scor de 550 pd, confirmându-și poziția printre cele mai bune jucătoare de popice din țară. De asemenea, Pricopi Daniela a adăugat la palmaresul echipei medalia de bronz cu un scor de 517 pd, întărind astfel prezența CFR Iași pe podium.

 

Felicitări tuturor participanților pentru eforturile și performanțele lor! Așteptăm cu nerăbdare următoarea competiție, “Cupa Ariniș”, care va avea loc pe 13 și 14 iulie 2024.

Vă invităm să le fiți alături și să vă susțineți sportivii voștri!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.