January 25, 2021

Mai mulți romașcani vând kilometrii alergați, pentru o cauză nobilă

Romașcanul Felix Neculăeș, alături de Marian Dantiș, Filip Cristian, Adrian Gherguți și Buzdugan Petru va alerga 100 de kilometri în 24 de ore, în cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru ca o familie cu șase membri să poată beneficia de o locuință.

Așa cum a publicat pe contul personal de facebook, Felix Neculăeș, care aleargă cu echipa ”Alerg prin Pașcani”-ASPR-ISU Iași, scoate la vânzare kilometrii pe care îi va alerga, toate fondurile strânse fiind, apoi, folosite pentru ridicarea unei locuințe pentru o familie cu șase membri.

Ce puteți face? 

Accesați LINKUL ACESTA și cumpărați kilometrii pe care alergătorii îi vor parcurge, menționând, în formular, numele celui pe care îl preferați, alături de numărul de kilometri pe care doriți să îi cumpărați sau să îi donați.

Buna tuturor! Pentru ca ultima postare despre participarea mea in cadrul ultramaratonului de 100km in 24h a trezit curiozitatea multora si pentru asta va sunt profund recunoscator ma simt dator sa explic mai pe larg in ce consta aceasta.
 
Colegii alergatori din Pascani vor sa ajute o familie cu construirea unui spatiu de locuit iar voi prin platforma de donatii pe care o aveti atasata in link puteti cumpara kilometrii alergati de mine ajutand astfel aceasta cauza trebuie doar sa specificati in tabel numele meu in rubrica numele alergatorului!
 
Va multumesc si sper ca la sfarsitul celor 24 de ore prin ajutorul dvs sa uit de efortul depus sau cel putin sa fie un final cu zambete pe buze!
Felix Neculăeș

Pentru cine aleargă?

Maria (34 ani) este mama a 6 copilași: Evelina – 16 ani, Bianca – 10 ani, David – 9 ani, Alexandra – 6 ani, Georgiana – 4 ani și Gheorghe – 1 an. Pană în luna septembrie 2019, mama și copiii au locuit împreuna cu Cozmin (șoțul/tatăl) în satul Liteni, com. Moara, jud. Suceava.

Despre Maria, cei cunoscuți spun că este o persoană muncitoare, o mamă dedicată care luptă pentru ca ai ei copii să își depașească condiția, punând foarte mare preț pe educație. Astfel, toți copiii sunt înscriși la unități de învățământ școlar sau preșcolar.
 

Cum ajut?

2. Nu uitați să completați la secțiunea “Nume alergator pt. care donati” iar la secțiunea “Suma donată” – numărul de kilometri pe care doriți să-i cumpărați.
3. Click pe “Donează online acum!”
4. Gata!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.