Dental Alliance
March 2, 2024

Un Sâmbătă Seara Plină de Muzică și Generozitate în Pietonalul Stefan cel Mare din Roman

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Dacă nu aveți planuri pentru această seară de decembrie, există o opțiune perfectă care nu numai că vă va încălzi sufletul, dar vă va oferi și șansa de a face o diferență în viețile celor în nevoie. Un grup de antreprenori tineri și plini de energie au organizat un concert caritabil în Pietonalul Stefan cel Mare, începând cu ora 18:00.

Această inițiativă inedită aduce laolaltă artiști talentați, comunitatea și spiritul caritabil, transformând o seară obișnuită într-un eveniment memorabil.Concertul e în aer liber. Puteți asculta artiștii gratuit sau puteți face o donație în alimente, hăinuțe, rechizite și orice altceva mai poate lipsi unei familii cu 5 copii, cu vârste între 1 si 12 ani (detalii in afișul cu fundal verde).

Lista artiștilor care vor încânta publicul se regăsește pe afișul evenimentului, cu un fundal alb ce sugerează o seară plină de lumină și muzică. Programul variat include prestații ale unor artiști precum Alessandro Mucea, Corul parohiei “Înălțarea Domnului” din Sagna, Antonia Bilboc la vioară, și multe altele.

Evenimentul este structurat astfel:

  • 18:00 – 18:40: Alessandro Mucea
  • 18:40 – 19:10: Corul parohiei “Înălțarea Domnului” – Sagna
  • 19:10 – 19:30: Program instrumental seminar
  • 19:30 – 20:00: Antonia Bilboc – vioara
  • 20:00 – 20:30: Formația Ambient Pildesti, program instrumental
  • 20:30 – 21:00: Corul tinerilor din parohia “Sfânta Tereza a Pruncului Isus” Roman
  • 21:00 – 21:30: Crisa Gherghel

Participanții au opțiunea de a asculta gratuit prestațiile artiștilor sau de a face donații constând în alimente, hăinuțe, rechizite și orice altceva ar putea aduce zâmbetul pe chipurile familiilor aflate în nevoie, așa cum este indicat pe afișul cu fundal verde al evenimentului.

Astfel, această seară muzicală nu doar că va aduce bucurie în inimile celor prezenți, dar va fi și o sursă de speranță și ajutor pentru cei care au nevoie de sprijin în comunitate.

Nu ratați ocazia de a fi parte din acest eveniment unic și de a face o schimbare pozitivă în această perioadă a sărbătorilor!

Radu Samson

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.