Dental Alliance
October 1, 2023

Un secol de viață și realizări! Academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, cetățean de onoare al municipiului Roman, împlinește astăzi venerabila vârstă de 100 de ani.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Am avut bucuria să celebrăm la Roman o aniversare extraordinară, o bornă deosebită în viața unui om remarcabil. A fost o onoare să îi aduc personal felicitările mele și ale întregii comunități domnului academician, revenit acasă – în orașul natal al mamei, în care bunicul domniei sale a fost primar.
Într-un loc încărcat de istorie și binecuvântat de Dumnezeu – Biserica „Precista Mică”, la invitația preoților Tiberiu Roșu și Alexandru Lezeu, Constantin Bălăceanu Stolnici a intrat cu smerenie și ne-a reamintit celor prezenți că perseverența, pasiunea și dorința de a aduce lumină în trecutul nostru sunt calități esențiale pentru a construi un viitor mai bun.
Astăzi, ne amintim cu admirație de munca sa dedicată și de pasiunea sa neîncetată pentru cunoaștere. Generațiile viitoare vor beneficia de inestimabilul său aport, iar numele său va rămâne mereu înscrise în paginile glorioase ale istoriei noastre.
Domnule academician, în numele întregii comunități, vă mulțumim pentru tot ceea ce ați făcut pentru municipiul nostru, pentru cultura și istoria noastră. Vă dorim sănătate, fericire și împliniri în continuare și vă asigurăm că veți rămâne întotdeauna în inimile noastre. Împreună, din Roman, vă urăm un sincer La mulți ani!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap