Dental Alliance

Un tânăr a căzut ieri de pe o stâncă, în Cheile Șugăului

0
YRY Residence

Mai multe echipaje de pompieri, salvamontiști și jandarmi montani intervin acum, duminică, 24 martie, pentru salvarea unui tânăr care a căzut de pe o stâncă, în Cheile Șugăului.

La câteva minute după ora 17 s-a cerut ajutor la 112, dar din cauza semnalului destul de slab din zonă nu s-a înțeles prea bine care este situația rănitului. Ofițerul de serviciu de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Neamț a declarat că au fost trimise echipaje de pompieri de la Piatra Neamț. Militarii au găsit bărbatul rănit, dar conștient. La locul solicitării este și un echipaj de ambulanță.

Echipajul de salvamontiști care a plecat de la Baza Durău a ajuns cu puțin înainte de ora 19 la locul unde este rănitul, în zona Munticelu. Adrian Alăzăroaie, care conduce Serviciul Salvamont Neamț în această perioadă, a declarat că nu are mai multe informații despre starea bărbatului rănit, până ce va ajunge acolo.

Sursa zch.ro

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap