Dental Alliance
September 23, 2023

UN UCRAINEAN S-A URCAT CU TIR-UL PE UN BMW, ÎN NEAMȚ

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La ora 18:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe strada Roznovanu, în orașul Roznov.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Punctului de lucru Roznov și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Piatra Neamț.
În evenimentul rutier au fost implicate un autotren în care se afla doar conducătorul auto și un autoturism în care se aflau două persoane.
Cele două persoane aflate in autoturism, conducătorul auto (19 ani) și pasagera (14 ani), au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la UPU Piatra Neamț.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma evenimentului rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap