March 4, 2021

Unul din tinerii care și-au pierdut viața în BMW-ul distrus de tren era din Piatra Neamț

Chiar de Valenitne’s Day, doi tineri și-au pierdut viața într-un groaznic accident. Mașina în care se aflau a fost surprinsă de un tren și târâtă zeci de metri, până când din ea nu au rămas decât câteva fiare contorsionate, din care pompierii au scos, cu greu, trupurile celor doi tineri. Potrivit stiri-neamt.ro, bărbatul era din Piatra Neamț, iar femeia din Bârlad.

”Ambii pasageri, Dragoș Păuceanu, în vârstă de 23 de ani din Piatra Neamț și Laura Nechifor, 25 de ani, din Bârlad, au murit.” notează stiri-neamt.ro

La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, au precizat cei de la ISU Iaşi.

Știrea inițială

Un BMW, cu număr de înmatriculare în Suceava, nu a respectat regulile de trecere a căii ferate și a fost surprins de trenul Iași – Dorohoi, R16520. Autoturismul a fost târât aproximativ 50 de metri. Sunt două persoane încarcerate și mai multe echipaje de ajutor au pornit spre locul accidentului.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.