Dental Alliance
August 8, 2022

Unul dintre cei mai căutați criminali din Europa este din Roman

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Unul dintre cei mai căutați criminali din Europa este din județul Neamț. Acesta apare pe site-ul european al urmăriților most wanted – eumostwanted.eu

CIUCHES MILUT LIVIU

  • Născut în: Roman, jud. NEAMT, ROMANIA
  • Data nașterii: 22-07-1993
  • Cetățenie: ROMANIA
  • Domiciliat în: Nisiporesti, jud. NEAMT, ROMANIA
  • Motivul: mandat de arestare preventivă
  • Fapta: omor

Arestare preventivă 30 zile pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, omor calificat, tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

În perioada martie – aprilie 2014, în timp ce se afla pe teritoriul Irlandei, inculpatul împreună cu alți cetățeni români au constituit un grup de criminalitate organizată cu scopul obținerii de venituri financiare din fapte ilegale, fiind suspecți de comiterea infracțiunilor de șantaj, omor calificat, tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată.

La 10.04.2014, persoana urmărită, cu ajutorul a 10 alți inculpați, a pătruns prin efracție în apartamentul persoanei vătămate, a exercitat acte de violență repetate, de o intensitate deosebită, asupra victimei si i-a sustras mai multe bunuri de valoare. În urma leziunilor traumatice suferite, victima a decedat la 13.04.2014. Tot cu aceeași ocazie, cu ajutorul acelorași inculpati, persoana urmărită a exercitat acte de violență față de alte două victime care se aflau în apartament, folosind răngi, bâte și cuțite.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, greutate cca. 85 kg, corpolență atletică, ochii căprui, fața rotundă, păr șaten, tip drept.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.