Oana Bulai

December 2, 2020

Urmărire ca în filme în Iași. Ca să oprească un șofer vitezoman, polițiștii au tras 30 de focuri de armă!

30 de focuri de armă au tras polițiștii, în cadrul unei urmăriri ca în filme, pe străzile Iașiului! Polițiștii au pornit în urmărirea unui șofer vitezoman, după un control care părea unul banal, notează b1.ro.

Aceștia au văzut un automobil staționat, cu avariile pornite, pe un bulevard din municipiul Iași, în jurul orei 03.00 dimineața. Faptul li s-a părut suspect oamenilor legii, așa că au cerut soferului să coboare din autoturism. Acesta însă a demarat în trombă și așa a început urmărirea care s-a întins pe mai mulți kilometri.

Polițiștilor li s-au alăturat și alte echipaje, inclusiv de la Jandarmerie. Pentru a-l convinge pe sofer să oprească, oamenii legii au făcut uz de armamentul din dotare, trăgând în jur de 30 de focuri de armă. Urmărirea s-a încheiat atunci când șoferul, vizibil agitat, s-a lovit cu mașina de un stâlp. Atunci acesta a încercat să scape fugind pe jos, însă a fost rapid prins de polițiști.

Bărbatul a ajuns la spital cu răni ușoare, iar în urma etilotestului s-a demonstrat că nu consumase alcool. Se așteaptă însă testul antidrog, pentru a vedea dacă a consumat stupefiante. Acțiunea sa rămâne deocamdată, inexplicabilă. (sursa foto: ziaruldeiasi.ro)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.