April 17, 2021

Urmărit național, depistat și reținut de polițiștii nemțeni. Nu i-a plăcut controlul judiciar.

La data de 23 martie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au depistat, în municipiul Piatra Neamț, un tânăr de 25 de ani, din județul Bacău, urmărit la nivel național.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie, față de acesta fiind dispusă anterior măsura preventivă a controlului judiciar.

Întrucât tânărul nu a respectat obligațiile stabilite, polițiștii au sesizat instanța de judecată, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă de Judecătoria Bacău, la data de 19 martie 2021.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

***

La data de 23 martie 2021, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au depistat un bărbat de 51 de ani, din Roznov, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de un an de închisoare pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.