Dental Alliance
March 24, 2023

USR Roman: Invitație la dezbatere – pentru TINERII romașcani

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Grupul consilierilor locali USR, împreună cu viceprimarul Radu Samson, invită tinerii romașcani la o dezbatere cu tema “Ce te-ar convinge să rămâi în Roman?”. Inițiativa dezbaterii a apărut ca urmare a faptului că tinerii continuă să migreze din Roman spre orașe mai mari, sau spre alte țări, și foarte puțini revin în Roman după terminarea studiilor.

Discuția va fi centrată pe propunerile participanților. Dorim să deschidem, atât ușa, cât și urechile administrației locale, spre nevoile tinerilor. Știm că depopularea Romanului este un proces care a început în urmă cu mai mult de 20 de ani și multe generații deja nu mai pot fi aduse acasă. Suntem totuși convinși că în Roman se pot face lucruri frumoase, cu scopul de a crește gradul de retenție pentru generațiile actuale și viitoare de tineri.

Invitația este adresată în special tinerilor cu vârste între 16 și 30 de ani, dar poate participa orice romașcan care are spiritul tânăr. 

Vă așteptăm sâmbătă, 25 februarie, ora 10:30, la Primăria Roman!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap