Dental Alliance
November 26, 2022

Vă invităm la un spectacol de înaltă ținută artistică, duminică, 5 iunie, ora 18:00, la Casa de Cultură din municipiul Roman! Intrarea este LIBERĂ!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Vă propunem întânirea cu o partitură muzicală istorică, opereta „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, prima operetă românească cultă a cărei premieră absolută a avut loc în urmă cu 140 de ani. Spectacolul va fi susținut de Orchestra Metropolitană București, Corul „Accoustic” & Balet, duminica aceasta – 5 iunie, la ora 18:00, în sala mare a Casei de Cultură, iar accesul va fi gratuit.
În „Crai Nou” veselia și poezia sunt coordonatele principale ale unei atmosfere tipic românești, plină de optimism, având la bază un mit popular care spune că luna nouă poate aduce fericirea celor îndrăgostiți.
Pentru prima dată la Roman, va fi pusă în scenă frumoasa operetă a lui Ciprian Porumbescu, un omagiu dedicat valorilor culturale românești, adus de aproximativ 100 de artiști, dintre cei mai valoroși instrumentiști, soliști și balerini din România, coordonați prin stilul unic și inconfundabil al dirijorului Daniel Jinga.
Vă așteptăm, cu mult drag!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.