December 6, 2021

Val de frig peste România. Temperaturi în scădere și ploi. Cum va fi vremea până la începutul lunii decembrie

Val de frig vine peste România. Temperaturile scad de la o zi la alta și cu 10 grade. Meteorologii anunță că în următoarele trei săptămâni vor fi temperaturi sub valorile normale pentru această perioadă. De asemenea, sunt așteptate și ploi moderate cantitativ, iar la munte vor fi precipitații sub formă de lapoviță șo ninsoare.

Săptămâna 08.11.2021 – 15.11.2021

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile centrale, dar și deficitar în cele sud-vestice, vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.
Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021
Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare, local, în regiunile sudice și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.
Săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021
Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.
Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui ușor excedent, local în nord-vest.
Săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.
Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.