August 5, 2020

“VASLUI, LOC DE AVENTURI – UN POLIȚIST INTENȚIONEAZĂ SĂ ÎMI VIOLEZE MAMA” !

POVESTE A LA VASLUI

Dragi prieteni, 
din cauza insttituției Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui care mi-a adus grave prejudicii morale prin acțiunile și inacțiunile acestei instituții un polițist intenționează să îmi violeze mama.

Este incredibil ce vrea să facă polițistul. Uitați ce mi-a scris. Iar IPJ Vaslui, respectiv Pantiru nu face nimic în acest sens. Este incredibil.
Ce fel de polițiști sunt aceștia? Nu le este rușine?!

Sorin Sorinel Jenică să o f….t pe măta ….

Ca mulți alți polițiști este agramat. Nu știe să scrie. Nu folosește cratima sau pune puncte…puncte dar mesajul este clar. Este în stare să îmi violeze mama.

Polițistul Sorin Sorinel ne-a provocat atât daune grave morale cât și o stare de temere reală, generată de faptul că noi suntem oameni simpli, iar polițistul ar putea să comită această faptă reprobabilă, tinând cont și de vârsta lui, de sănătatea lui și de faptul că se poate folosi de calitatea lui pentru a comite un fapt reprobabil iar el să scape.

Mai jos am atașat inclusiv print screen-uri după mesajul acestuia și fotografiile care dovedesc că este polițist care intenționează să îmi violeze mama.
Să cunoască o țară întreagă ce îmi face IPJ Vaslui și cine este polițistul care vrea să îmi violeze mama.

Acest polițist ar trebui imediat arestat. Fără discuții. Indiferent de ce ar invoca. 
Dar pe Pantiru nici nu il interesează.

În timp ce eram pe holurile Instituției Prefectului Județului Vaslui, pentru a intra într-o audiență la prefectul județului Vaslui, la domnul Eduard Popica, cu grupul de mămici și persoane cu dizabilități din județul Vaslui, cu noi aflându-se inclusiv doi copii cu autism în cărucioare, grup care participasem la protestul pentru apărarea drepturilor omului și a persoanelor cu dizabilități ce se desfășurase cu puțin timp înainte, îl văd pe Pantiru care trecea pe acolo, că se uită cu o privire ciudată la mine, în timp ce ieșea de la ședința Colegiului Prefectural.

Nici nu s-a oprit o secundă să își ceară iertare pentru tot ce mi-a făcut.

Dar să ne întoarcem la politistul care intenționează să îmi violeze mama.

Credeți că este normal ca un polițist să gândească dar să mai și scrie așa ceva?

Este incredibil!

Am ajuns la limita suportabilității umane. Nici nu știu cum mai fac față.

Așteptările mele sunt ca Pantiru să oprească valul de daune morale grave pe care le sufăr din cauza IPJ Vaslui și să repare întrutotul prejudiciul moral grav suferit de mine la care sunt supus continuu.

– Un OM al Societății Civile, Rusu Jenică

 

Sursa tv dumesti

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.