Dental Alliance
December 4, 2023

Victoria Categorică a Echipei de Handbal Feminin din Roman împotriva CSM Făgăraș

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Astăzi, Sala Sporturilor din Roman a fost martora unei adevărate demonstrații de forță din partea fetelor noastre! Într-un meci plin de pasiune și determinare, echipa de handbal feminin din Roman a învins cu mândrie echipa CSM Făgăraș cu un scor impresionant de 40-27.

Cu o performanță de neuitat, fetele noastre au demonstrat că sunt hotărâte să cucerească victoria, iar de la începutul partidei au preluat controlul asupra terenului. La pauză, scorul indica o diferență semnificativă, 21-12 în favoarea echipei noastre.

Antrenorii și suporterii nu au putut fi mai mândri de echipa lor. Jucătoarele noastre au arătat o combinație impresionantă de abilități tehnice, voință și colaborare pe teren. Fiecare punct marcat a fost celebrat cu entuziasm de către suporterii prezenți în sală.

După meci, antrenorii au oferit cuvinte de laudă jucătoarelor pentru efortul lor remarcabil și pentru determinarea lor de a obține acest rezultat excepțional.

Următoarea etapă din Campionat va avea loc duminică, 8 octombrie, în deplasare, împotriva echipei CSM Galați. Suntem siguri că suporterii noștri vor fi alături de echipă și în acest meci, susținându-le cu aceeași pasiune și entuziasm.

Această victorie este un motiv de mândrie pentru comunitatea noastră sportivă și dovedește încă o dată că fetele noastre sunt capabile să performeze la cel mai înalt nivel în lumea handbalului feminin. Felicitări tuturor celor implicați și să continuăm să susținem echipa noastră în drumul către noi succese!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap