Dental Alliance
April 14, 2024

Victorie la Cupa Elite Tenis București! 🏆

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

În cursul acestei luni, secția de tenis a Clubului Sportiv Municipal Roman a dat dovadă de un succes remarcabil la competiția pe echipe desfășurată în cadrul prestigioasei Cupe Elite Tenis din București. Sportivele Delia Loghin și Teodora Petre au reprezentat cu mândrie clubul și au reușit să cucerească primul loc în competiție.

Performanța lor solidă demonstrează nu doar talentul lor natural pentru tenis, ci și efortul susținut și devotamentul față de acest sport. Este un moment de mândrie pentru Clubul Sportiv Municipal Roman și pentru întreaga comunitate sportivă din zonă.

Fiecare minge jucată și fiecare punct câștigat în această competiție sunt rezultatul unei munci asidue și a unei pregătiri intense. Prin urmare, este de datoria noastră să recunoaștem eforturile extraordinare ale Deliei și Teodorei și să le felicităm pentru această realizare remarcabilă.

Sperăm ca acest succes să le ofere inspirație și determinare pentru a continua să-și dezvolte talentul și abilitățile în tenisul de câmp. Cu siguranță, acesta este doar începutul unei călătorii de succes în lumea tenisului.

Felicitări Delia Loghin și Teodora Petre pentru victoria meritată! Sperăm că veți continua să străluciți și să aduceți onoare Clubului Sportiv Municipal Roman în competițiile viitoare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.