Dental Alliance
March 22, 2023

Victorie la handbal: CSM Roman a învins astăzi pe CS Handbal Club Harghita!

YRY Residence

În Sala Sporturilor a fost spectacol pe teren, handbalistele romașcane pregătite de Alina Andrei și Răzvan Caba dând dovadă de tact, spirit de echipă și fair-play. Gazdă pentru Harghita, Romanul a dovedit că știe să-și apere poarta și să intre în atac. Fetele au reușit să depășească momentele limită și să conducă – uneori cu scor foarte strâns, întregul meci.
Cu un moral bun, după ultima victorie înregistrată la Făgăraș și cu mulți susținători în tribune, printre care s-a numărat și primarul municipiului Roman – Leonard Achiriloaei, CSM Roman a reușit să devanseze echipa adversă cu 7 goluri, fluierul de final indicând pe tabela de marcaj 36 – 29.
Următorul meci din returul Campionatului de Handbal Feminin din Divizia A este programat pe 18 februarie, atunci când CSM Roman va întâlni în deplasare, pe CSM Bacău.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap