Dental Alliance

(Video) Accident cu trei victime la Cotu Vameș

1
YRY Residence

La data de 21 martie, în jurul orei 06.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 207 C, în localitatea Cotu Vameș.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce un bărbat de 50 de ani, din Bălușești, conducea un autoturism în localitatea Cotu Vameș, care ar fi efectuat manevra de schimbare a direcției de deplasare, ar fi fost acroșat de un autoturism care se deplasa în spatele său, pe același sens de mers, condus de un tânăr de 22 ani, din Icușești.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a trei persoane, cu vârste cuprinse între 32 și 64 de ani, din Icușești, pasageri în autoturismul condus de tânărul de 22 de ani.

Uneia dintre victime, în vârstă de 64 de ani, i se aplică în acest moment manevre de resuscitare.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

IPJ Neamț

În această dimineață,  prin apel la 112, în jurul orei 06.50, pompierii au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DJ  207 C, în localitatea Cotu Vameș din comuna Horia.
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane.
La locul producerii evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială pentru stingere și două ambulanțe SMURD) și SAJ Roman (o ambulanță).
Până la sosirea forțelor de intervenție toate persoanele erau ieșite din autoturisme.
Din accidentul rutier au rezultat trei victime.
Doi bărbați de 32 și 53 de ani au fost preluați de echipajele SMURD și transportate la CPU Roman. A treia victimă (un bărbat de 64 e ani) a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la CPU, în stare de inconștiență.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “(Video) Accident cu trei victime la Cotu Vameș

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap