Suplimente Alimentare Imunyze

(Video) Accident pe E85 la Secuieni, autoturism înmatriculat în Ucraina implicat

Acoperisul1

Condor Resort

Astăzi, 6 martie, a avut loc un accident rutier, la intersecția deja cunoscută pentru producerea acestor evenimente rutiere: E85 cu drumul către Secuieni. În accident au fost implicate două autoturisme, unul cu numere de Italia și ce de-al doilea, înmatriculat în Ucraina. Se pare că acesta făcea parte dintr-o coloană de mai multe autoturisme cu refugiați ucrainieni, care se îndreaptă spre județul Bacău. Până la sosirea organelor de ordine, persoanele aflate în cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, dar deocamdată nu știm dacă, sau câte persoane au fost transportate la spital.

Vom reveni cu detalii.

 

Pompierii nemțeni au fost înștiințați prin e-call la ora 11:33 despre producerea unui accident rutier pe E 85, în comuna Secuieni.
La locul producerii evenimentului s-au deplasat pompierii romașcani cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.
Ajunși la locul evenimentului, pompierii au constatat că în accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 persoane. Nicio persoana nu a necesitat îngrijiri medicale.
Autoturismele implicate în accident sunt înmatriculate în Ucraina și Italia.
Persoanele din Ucraina (1 adult și 3 minori) își vor continua deplasarea către București, cu alt autoturism. Autoturismul avariat va fi preluat de o platformă și dus la un service din județul Bacău.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.