April 11, 2021

VIDEO: Ameninţările unui maior la Jandarmi adresate unui agent de poliție de la Rutieră: „Voi avea grijă special de tine”

Un ofiţer MAI, maior la jandarmi l-a ameninţat pe un poliţist rutier din Tecuci, nemulţumit că echipajul i-a dat avertisment soţiei sale pentru că nu avea actele la ea: „La următoarea misiune, când voi coordona toate activităţile, voi avea grijă special de tine…”.

Ameninţările unui presupus ofiţer MAI adresate unui poliţist: „Voi avea grijă special de tine”

La următoarea misiune, când voi coordona toate activităţile, voi avea grijă special de tine…> semnat, un maior turmentat! Un echipaj de poliţie opreşte un autoturism în toiul nopţii în Tecuci, jud. Galaţi. La volan este o femeie care le spune poliţiştilor că nu are actele asupra ei. În drepta este personajul Alfa, vizibil turmentat.

Colegii o felicită pe doamnă pentru că a ales să conducă ea autoturismul şi îi spun că de data aceasta, îi vor acorda un avertisment pentru lipsa actelor, fiind clar că a fost nevoită să conducă maşina în contextul partenerului turmentat”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Potrivit filmării postate, bărbatul, care se prezintă „maior Culache”, o îndeamnă pe soţia sa să nu recunoască fapta imputată.

„Surpriza însă apare când poliţistul îi înmânează procesul verbal şi îi spune că i-a aplicat avertisment. Personajul Alfa intră în scenă, îi <ordonă> soţiei să scrie că nu recunoaşte fapta, zbiară că el este <ofiţer superior> şi îi ameninţă pe poliţişti că va avea el <grijă> de ei.

Aceasta este o categorie aparte de frustraţi pe care îi găsim în tot sistemul nostru, fie că e vorba de jandarmi, pompieri, poliţie. Sunt cei care au legitimaţia de decor, pentru că oricum pe ei nu îi vezi în stradă alături de subalterni să îi coordoneze şi să îi îndrume.

Ei stau închişi prin birouri sau îi vezi doar în <controale> unde fac pe zmeii. Generaţiile însă se schimbă. Poliţiştii tineri nu mai sunt intimidaţi nici de statutul social, nici de cel politic şi nici chiar de ameninţările acestui tip de <ofiţer superior>.

De-abia aşteptăm să vedem dacă şi conducerea Jandarmeriei Române tolerează astfel de comportamente”, potrivit postării.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.